\>

Nuffnang

says.my

Jumaat, 10 Ogos 2012

AKSI SEKS KANAK-KANAK!!!!!!

Sebelum ini terdapat laporan akhbar tentang 2 kanak-kanak perempuan berusia 4 dan 5 tahun kantoi dengan ibunya melakukan aksi mengghairahkan berpelukan dan bercium.
Menurut sumber polis, kejadian memalukan itu berlaku di sebuah pangsapuri di Ampang di sini, apabila kedua-dua kanak-kanak yang layak digelar budak tabika itu ditinggalkan di bawah jagaan nenek mereka.

Pada kira-kira jam 5 petang, ibu seorang daripada kanak-kanak terbabit yang baru pulang dari pasar raya diberitahu adik perempuannya anaknya sudah pandai melakukan aksi dan perbuatan lucah bersama sepupunya.

“Wanita itu terkejut dengan kata-kata adiknya dan pada masa sama, dia sendiri terdengar bunyi mengghairahkan dari dalam bilik sebelum bergegas membuka pintu,” katanya

Menurut sumber itu, sejurus membuka pintu, ibu kanak-kanak terbabit terperanjat apabila mendapati anaknya yang baru berusia lima tahun sedang tidur sambil berpelukan dan bercium dengan sepupunya yang berusia empat tahun dalam keadaan mengghairahkan.

“Melihat aksi menjijikkan dua kanak-kanak terbabit, ibunya memarahi dan bertanyakan anaknya siapa mengajar kelakuan tidak bermoral itu. Anaknya memberitahu semua perlakuan itu dipelajarinya daripada seorang kanak-kanak lelaki berusia lapan tahun yang juga anak jiran mereka,” katanya

Anak jiran lelaki berusia 8 tahun itu juga dikatakan pernah memeluk dan memasukan jari kedalam kemaluan anaknya.
Mungkin gambar ini boleh menerangkan kepada kita perlakuan yang tidak terjangkau difikiran. Inikah anak-anak zaman moden?4 ulasan:

 1. xterjangkau di fikiran budak xmumaiz ni sudah boleh lakukan perkara cam ini?

  BalasPadam
  Balasan
  1. ni la jadi bila kurang didikan agama..
   pergaulan bebas..
   kecik-kecik dah pandai..

   Padam
 2. dah akil baligh ke ntah tuh.

  BalasPadam

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...